HTML

A hobbi kerékpáros élete

Megprobálom a mindennapjaimat megosztani a néppel.

Friss topikok

Linkblog

Critical mass

2007.04.23. 13:39 | elmerfudd | Szólj hozzá!

Tegnap megvolt a felvonulás. Röviden a történtekről. 15.30.-kor a Nyugatinál volt a találka. Nekem elötte még Csepelről be kellet karikázni. Hárman mentünk a rakparta Éva,Feri és én. A rakpartra érve találkoztam Dave-el a klubbol. Aztán legurultunk az indúláshoz. Mikor odaértünk már összeált a tömeg. Pár perc múlva megtörtént a csorgás a Margit hidig, ahol a rajt volt. Az országházig csak lépésben lehetett haladni, de utána szinte végig folyamatos volt a menet. Amikor a szabadság hidhoz értünk az eleje már a budai rakparton ment. Nagyon széthuzodott a csapat(állitólag 50.000 résztvevő volt). Amint az alaguthoz értünk a szokásos hangorkán fogadott. Sajnos egy súlyos baleset is volt bent, egy lány feküdt a földön. A Clark Ádám téren a Brazil dobosok megint adták az ütemet. Alánchid után egy bárzongorista nyomta a lassú jelet. Majd a Bajcsyn keresztűl rá az Andrássy útra. Ahol az Éve meglepödött milyen csend van. Oktogonon tankolás ásványvizzel+jegesteával. Majd begurulás a Hősők terére. Ott elköszönés és irány haza. Jó idő volt. Laza kis 40km lett belőle.

Aztán este a tévében Suns-Lakers meccs volt, ahol sajnos az esélyessebb nyert. Bryant igy is 39 pontot szórt.Utána csicsika jött.

Ma a cégnél bolondokháza van. Mindenki osztja az észt. Mindenki ideges. Én meg leszarom az egészet. Az elnök megjött Dubaiból. Holnaptól remélem már nem leszek bent ebben a pudvában. :)

Este ha hazamegyek 24 negyedik évad folytatása következik.

A bejegyzés trackback címe:

https://elmerfudd.blog.hu/api/trackback/id/tr1362368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása